به ادامه مطلب مراجعه کنید !
روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و ماهی فاسد علائم ظاهری ماهی تازه ماهی مانده ماهی فاسد جلا ظاهری درخشنده و شفاف بدون درخشندگی و کدر فاقد درخشندگی کدروتیره آبشش قرمز،عاری ازماده لزج و روشن بیرنگ،آبشش براحتی کنده میشود قهوه ای تیره مملوازماده لزج چشم شفاف،روشن ودرخشان کدر، فرورفته چشمهاکاملا”گود و فرورفته سرپوش آبشش کاملا”برجسته و بسته بازوبلندشده و بسته نیست کاملا”باز فلس ها درخشان،براق، کدر،به راحتی ازپوست جدا می شود سست و نرم، به راحتی کنده می شود بو طبیعی و عاری از گندیدگی بوی زننده بوی گندیدگی و غیرطبیعی دهان بسته باز باز دیواره شکمی محکم ودارای دیواره ارتجاعی کافی به حالت خوابیده درآمده شکم ممیزی شکل،براحتی پاره می شود خون خون محوطه شکمی بدون بو و روشن خون تیره،کمی بوی غیرطبیعی قهوه ای و بوی متعفن غوطه ور در آب فرو می رود شناور در آب شناور در آب عضلات محکم وارتجاعی،اتصال به استخوان محکم، عضلات نرم و به آسانی از استخوان پلاسیده،پژمرده وشل، |
دراثرفشارانگشت اثرانگشت روی عضله نمی ماند جدامی شود،اثرانگشت برآن می ماند فرورفتگی ایجاد می شود
فرستاده شده توسط dr farhad
motshakeram ghasem joooooon.